vaskepakker

Vi lager smarte presanger alle trenger, uten miljønisser på lasset. Og du sparer penger ved å velge en pakke. Velg mellom fire ulike vaskepakker, spar penger, tid og gi bort noe folk blir glade for. Uten ugreie ingredienser som tukler med hormonbalansen din. For dette er rent alvor. Og lukter kjempegodt, ikke smågodt.

Takk for tilliten.

Showing 5 products

 • startpakken

  kr 399,00

  Startpakken er alt du trenger for smartere vask, uten unødvendige kjemikalier.

  C soaps gir deg en startpakke med smartere såpe til å vaske hybel, leilighet eller kollektiv. La oss vise deg hvordan kun fire produkter kan holde det pent og rent, uten unødvendige kjemikalier og miljøgifter. Og vise deg hvordan kun ett produkt kan brukes til mye. Uten at du må holde pusten når du vasker.

  Esken er pakket uten plast og inneholder fire produkter:

  1. Stjernesåpen som nordmenn har trykket til sitt bryst, den kan brukes i vaskebøtten, tar oppvasken, fjerner flekker på tøy og vasker vinduer.
  2. Superkluten er helt uten mikrofiber, som jo er mikroplast, som jo ender i havet. Fin til benker og støvtørking. Helt nedbrytbar.
  3. En liten trekost, som tar oppvasken og kan brukes på flekker på tøyet, helt uten plast.
  4. Gratis: en mini vidunderkrem, Cs bestselger en skurekrem uten annet enn leire, sitronduft og såpe. Hvite sneakers blir som nye, både såler og lær, den kan også brukes på i dusj og på alt mulig hvitt og kan brukes i dusjen og til alt som trenger en puss.

  Hvorfor skal du gi bort startpakken?

  • nyttig presang til den som ikke har oppdaget gleden over grønn vask og godt innemiljø
  • stjernesåpen er miljøvennlig,uten vann og kan brukes til masse
  • du sparer over 10% på å kjøpe settet samlet
  • pakket uten bruk av plast
  • produsert i Vest-Europa
  Les mer
 • familiepakken

  kr 669,00

  Nyhet. Vaskepakke for familien.

  Hvor mange vaskemidler trenger man egentlig? Vi mener det holder med fire, og disse har vi nå samlet i Csoaps vaskepakke for familien. Spar 10 prosent – og gjør familiehverdagen til grei skuring! Vaskepakken for familien inneholder:

  1. Csoaps tøyvask lavendel
   One-size-fits-all tøyvask som passer til alle klærne dine, også de som er i kasjmir, silke og ull. Samtidig som vaskemiddelet er en skikkelig hverdagshelt, som frisker opp og fjerner mønstre som det ikke er meningen at skal være der, lukter den liksom litt av ferie. Hvorfor ikke la nesen ta en tur til lavendelåkeren i Provence, mens du egentlig er foran vaskemaskinen?
  2. Csoaps vidunderkrem sitron
   Man skulle kanskje ikke tro at det gikk an å bli hekta på et vaskemiddel, men det er noe enormt tilfredsstillende med en skurekrem som får vanskelige flekker til å slippe og dølle overflater til å skinne. Koketopper, hvite sneakers og sølvtøy. Og fugene i dusjen? Det må du bare teste. Uansett hva det er som trenger en puss, feier vidunderkremen med glede over det, mens den dufter av Sicilia. Kanskje ikke så rart vidunderkrem-fanskaren stadig blir større?
  3. Csoaps multispray lavendel
   Multisprayen er det multitasker-produktet vi bruker aller mest i hverdagen. Vi rekker nesten ikke å rydde den vekk før benken får smuler, middagsbordet får flekker, eller vi oppdager en støvete overflate. Flaks den er så fin at den like gjerne kan stå framme. Multisprayen trenger ikke å vaskes vekk, alt du trenger å gjøre er å spraye på, tørke av – og det er rent!
  4. Csoaps stjernesåpe (uparfymert)
   Jammen kan de lage flekker, de som ligner deg på en prikk. Har du spedbarn eller småbarn i huset, har du nok søl der også. Det finnes mye på markedet du kan bruke for å fjerne flekker, men kanskje føles det ikke så bra å spraye bodyen med noe som lukter gift og prikker på huden, om du får noen dråper på den. Vi tilbyr et skånsomt alternativ som funker minst like bra, Csoaps stjernesåpe, som bare inneholder gode greier som aske, kokos, leire og linolje. Fukt tøyet, gni på, la virke og vask som vanlig. Stjernesåpen er drøy i bruk, og bra er det, for du kan bruke den til oppvasken og husvasken også.
  Les mer
 • stjernepakken

  kr 679,00

  Jeg har en følelse at vi har laget årets presang til norske kjøkken i hytter, hybler og hus. Denne trioen skal stå alene på kjøkkenbenken og vise vei i vellinga. Stjernesåpen tar oppvasken, flekker på tøyet og vasker gulv, eller vinduer. Uten at du behøver å kjøpe plast eller kaste plast.

  Ment, en bedrift i Fåberg utenfor Lillehammer, og C soaps, har har designet en såpekopp i porselen som gjør hverdagen til en fest. Dronningtanken er nemlig at kjøkkenet ditt skal føles og se bra ut. På tre ben står den der, matt utenpå, blank inni, med ringer i bunnen som illuderer vann og viser at vi gjør noe med plastproblemet. Stjernesåpen er blitt en bestselger på under et år.

  Hvorfor skal du gi bort stjernepakken?

  • presangen til alle som digger økologi og design
  • presangen til alle duftallergikere, den er uparfymert
  • stjernesåpen er miljøvennlig, uten vann og kan brukes til masse
  • såpekoppen er laget i Norge og såpen i Frankrike
  • pakket uten bruk av plast
  • vi frakter ikke vann, det har du i springen hjemme
  Les mer
 • oppvaskpakken

  kr 329,00

  Presangen som forhindrer oppvaskmøter

  Behold humøret i skrubben med milde og effektive såper som har dufter som gir arbeidslyst, uten gufne greier. Det lukter himmelsk på kjøkkenet ditt og tar all håndoppvask på strak arm. Ikke noe behov for oppvaskmøter hjemme med denne pakken.

  Oppvasksåpe: C soaps flytende oppvasksåpe vasker alt skikkelig rent, uten at du behøver skylle ut sterke kjemikalier med vaskevannet. Og så lukter den friskt og krydret av sitron og ingefær. Usprøytet og økologiske ingredienser. Flasken er akkurat så fin at du ikke behøver gjemme den bort under benken. Kanskje dette er den første oppvasksåpen som både er litt lur og litt pen?

  Multispray: En av bestselgerne er vår multispray. Den rengjør kjøkkenbenken og spisebordet som en ekte hverdagshelt. Den kan brukes til ALT – til og med på tre, sten og de fleste typer marmor, ta en liten test i et hjørne først. Det beste av alt er en økologisk duft av agurk og mynte, som sikrer et rent og velduftende kjøkken.

  Oppvaskkost: Oppvaskkost i tre og med bust fra agaveplanten. Denne kosten er vegansk, uten lim, lakk, dyrebust eller plast. Hodet kan enkelt byttes ut når det blir slitt. Den er produsert i Polen, derfor koster den litt mer enn kopiene du finner i andre butikker. Bedriften er eid av Joana og det er gøy med andre kvinnelige bedriftseiere.

  Hvorfor skal du gi bort oppvaskpakken?

  • Du sparer 12 % på produktene når du kjøper oppvaskpakken
  • oppvasksåpen er nådeløs mot alt fett og smuss, og lukter snilt av usprøytet ingefær og sitron
  • oppvaskkosten er av tre med utbyttbart hode
  • multisprayen blir du avhengig av, in a good way

  Takk for tilliten.

  Caroline Heyerdahl signatur

  Les mer
 • husvaskpakken

  kr 329,00

  Hverdagsluksus til husvasken

  Vi har samlet et lite trekløver som gjør husvasken til en lek. Husvask, glass- og speilspray og superklut er basisen for å holde det rent uten unødvendige kjemikalier eller kunstige dufter. Vaskemidlene har økologiske lavendelduft fra Grasse i Frankrike og etterlater ingen gufne kjemiske spor. Bedre for deg og bedre for humør og inneklima.

  Husvask: Husvasken vasker skitne gulv og overflatene som en helt. Et par dråper i en bøtte med varmt vann, og skitt, smuss og dårlig inneklima forsvinner. Denne serien vaskemidler har ingen unødvendige kjemikalier, men lukter fantastisk av økologiske dufter.

  Glass- og speilspray: Få blanke vinduer, speil og lysekroner. Den inneholder eddik og økologisk lavendellukt i stedet for andre syntetiske kjemikalier og dufter. Vinduer, armaturer, koketopper og glass blir skinnende blankt.

  Superkluten: Superklut av bomull og cellulose. Ingen syntetiske stoffer eller mikroplast. Den kan komposteres eller graves ned.

  Hvorfor skal du gi bort husvaskpakken?

  • presangen til den som har alt (yeah yeah, men det er faktisk sant.)
  • presangen til den som er interessert i hus og hjem
  • du sparer 10 % på produktene ved kjøp av pakken
  • en norskutviklet serie med produksjon i Vest Europa
  • pakket uten bruk av plast

  Takk for tilliten.

  Caroline Heyerdahl signatur

  Les mer

Showing 5 products