kluter

Vi lager egentlig vaskemidler til hus og hytte og litt til. Men så er det noen hverdagshelter vi er avhengige av og som vi ville dele med deg. Superkluten vår er laget i Tyskland av 70% trecellulose og 30% bomull, og bare det. Ikke noe plast eller syntetisk tøys i våre saker. Den kan vaskes igjen og igjen på alle temperaturer og kan komposteres. C klutene er 100% bomull og sydd i København av gamle gardiner. Resirkulert retro.

Takk for tilliten.

Showing 3 products

 • superklut

  Denne supre saken er laget i Tyskland for oss av 70% trecellulose og 30% bomull, og bare det. Ikke noe plast eller syntetisk tøys i våre saker. Den kan vaskes igjen og igjen på alle temperaturer og kan komposteres.

  kr 59,00
 • C klut

  Da min halvt danske venninne ga meg denne i bursdagspresang, tok det ikke lang tid før jeg tok kontakt med Rikke, damen bak klutserien Ragattack. Hun syr om gamle gardiner i bomullsfrotté til de kuleste kluter og har laget en egen serie for C, både med mønstre fra 70-tallet og noen ensfargede.

  kr 149,00
 • C oppvaskhåndkle

  C oppvaskhåndklær har vært fine duker. Så er de vasket (uten skyllemiddel hvis du lurte) og sydd om til et nytt liv som oppvaskhåndkle.

  kr 59,00

Showing 3 products