Vi går inn med hud og hår for mindre juks i flaskene du har på badet.

C har laget sjampo og balsam til langt og til veldig kort hår. Om du er lys eller mørk, rødrev eller sølvrev, så er det lov å bruke hodet. Du kan for eksempel tenke at det er lurt å velge bort unødvendige kjemikalier i hverdagen. Du får en ren manke på et blunk, den skummer supergodt og kan brukes av alle hårtyper. Alt er helt uten sulfatene SLES/SLS.

Takk for tilliten.

 

hud & hår

Showing 4 products

 • håndsåpe

  En ultramild håndsåpe som du blir renere og sunnere av. Ikke dårlig bare det? Og så lukter det så godt fordi vi har våre egne spesialblandete naturlige økoparfymer i så du skal få et lite aroma-kick.

  kr 139,00
 • håndsåpe refill

  En ultramild håndsåpe som du blir renere og sunnere av. Ikke dårlig bare det? Dere har spurt om å få refill og her er den. Og ikke i hvilken som helst forpakning. Denne flasken er nemlig ikke som alle andre, noen har tenkt på hva som skjer når den kastes. Flasken er laget av 100% resirkulert papp og avispapir.

  kr 349,00
 • håndkrem

  Norge har et barskt klima og vi trenger smøring som er tilpasset vind, vær og tørr inneluft. Elefanter er ålreite dyr, men vi vil ikke ha elefanthud. Det slipper du med denne rike universalkremen. Fin om dagen og topp om natten på både hender og føtter

  kr 199,00
 • såpestykke

  Disse får du ikke i nettbutikken, men hos en av våre 250 forhandlere rundt i landet.

  Finn din nærmeste forhandler

  kr 69,00

Showing 4 products