koster

Vi lager egentlig vaskemidler til hus og hytte og litt til. Men så er det noen hverdagshelter vi er avhengige av og som vi ville dele med deg. Kostene våre skrubber rent, og er laget i Europa for meg av naturmaterialer. Skaftene er laget av bøk og selve kosten av et materiale som heter tampico. Dette er et fiber utvunnet fra bladene fra agaveplanten som vokser i Mexico. Jeg har en i hagen min, som jeg bærer inn hver vinter. Intet er som litt god gammeldags muskelkraft.

Takk for tilliten.

koster

Showing 7 products

 • oppvaskkost

  Oppvaskkosten kan ligge i vasken eller henges opp, lene seg på en fin avlagt tallerken, brukes au naturel eller males.

  kr 60,00
 • hode til oppvaskkost

  Kast ikke kosten selv om busten er litt sliten. Nå kan du beholde oppvaskkosten og heller bytte ut børstehodet. Billigere, smartere og ingen plast er en fin trio

  kr 35,00
 • gryteskrubb

  Gryteskrubb fjerner alle matrester uten å belaste miljøet. Og så er den så fin i formen der den ligger ved vasken.

  kr 70,00
 • grønnsaksskrubb

  Sett folket i arbeid med å skrubbe grønnsaker og poteter med denne. Vitaminene sitter jo i skallet.

  kr 99,00
 • neglebørste

  Du har ikke rene lanker før neglene er rene. Hold deg frisk med rene hender uten kjemiske saker.

  kr 40,00
 • superklut

  Denne supre saken er laget i Tyskland for oss av 70% trecellulose og 30% bomull, og bare det. Ikke noe plast eller syntetisk tøys i våre saker. Den kan vaskes igjen og igjen på alle temperaturer og kan komposteres.

  kr 50,00
 • C klut

  Da min halvt danske venninne ga meg denne i bursdagspresang, tok det ikke lang tid før jeg tok kontakt med Rikke, damen bak klutserien Ragattack. Hun syr om gamle gardiner i bomullsfrotté til de kuleste kluter og har laget en egen serie for C, både med mønstre fra 70-tallet og noen ensfargede.

  kr 149,00

Showing 7 products