vaskemidler

Vi lager vaskemidler som er effektive som en grønn tornado og lukter himmelsk. Alt er laget i Europa og håndplukket av meg. Hvorfor akkurat denne saken er super finner du ut når du tar den i bruk hjemme, på hytta, i båten eller gir den bort. Jeg har gjort jobben for deg.

Takk for tilliten.

 

vaskemidler

Showing 7 products

 • glass & speilspray

  Klart det. Vil du ha blanke speil og glassflater uten skumle stoffer som lukter ugreit? Ingen flere skitne hemmeligheter. Jeg synes mynte, agurk og lavendel lukter mye bedre enn plastikkblomster og stoffer besteforeldrene mine klarte seg fint uten.

  kr 119,00
 • husvask

  Denne hverdagshelten vasker skitne gulv og støvete flater som en hvit, unnskyld grønn tornado. Ta et dypt pust over bøtten før du begynner, da blir jobben kanskje enda greiere. Godt lukter det i hvert fall og etterlater ingen kjemiske skumle spor.

  kr 109,00
 • multispray

  Vi er dessverre utsolgt for mange dufter i vanlig flaske, men fortvil ei, vi har refill. Du sparer miljøet og lommeboken, du finner den her.

  Fint i en fei. Når du har dårlig tid og kjøkkenbenken eller bordet er skittent. Spray på, dra kluten over og bingo, det er rent.

  kr 129,00
 • multispray refill

  Nå får du Cs bestselger multispray på refill, i det som kanskje er verdens fineste flaske. Mindre plast, bedre miljø. Hverdagshelten på 1,5 liter kan brukes til hele huset, bil, båt og på jobben. 1+1=1. Tok du den?

  kr 179,00
 • oppvaskmiddel

  Alt du vil vaske for hånd blir skikkelig rent og så er bonusen at det lukter himmelsk godt på kjøkkenet. Flasken er akkurat så fin at du ikke behøver gjemme den bort under benken. Kanskje dette er den første oppvasksåpen som både er litt lur og litt pen?

  kr 129,00
 • toalettrens

  Hallo på do. Her må vi ta naturen til hjelp. Med gode naturlige lukter skal vonde lukter fordrives. Si hallo til en effektiv og mild toalettrens som lukter supergodt av rosmarin. Jeg tror ikke fiskene i havet likte den grelle blåfargen i flasken du brukte før, derfor har vi ikke tilsatt noe unødvendig.

  kr 129,00
 • tøyvask

  Her er både form og innhold tenkt på; ingen gufne greier i i det supermilde vaskemidlet som kan brukes til alle stoffer på alle temperaturer. Duftene er økologiske og du kan velge mellom agurk&mynte, lavendel eller snø.

  kr 189,00

Showing 7 products