koster

Vi lager egentlig vaskemidler til hus og hytte og litt til. Men så er det noen hverdagshelter vi er avhengige av og som vi ville dele med deg. Kostene våre skrubber rent, og er laget i Europa for meg av naturmaterialer. Skaftene er laget av bøk og selve kosten av et materiale som heter tampico. Dette er et fiber utvunnet fra bladene fra agaveplanten som vokser i Mexico. Jeg har en i hagen min, som jeg bærer inn hver vinter. Intet er som litt god gammeldags muskelkraft.

Takk for tilliten.

koster

Showing 7 products

 • oppvaskkost

  kr 60,00

  Oppvaskkosten kan ligge i vasken eller henges opp, lene seg på en fin avlagt tallerken, brukes au naturel eller males.

  Les mer
 • hode til oppvaskkost

  kr 35,00

  Vi har laget et lite børstehode til oppvaskkosten. Blir det slitt så bytter du det enkelt ut. Og så brytes det ned, i motsetning til plast.

  Les mer
 • gryteskrubb

  kr 70,00

  Gryteskrubb fjerner alle matrester uten å belaste miljøet. Og så er den så fin i formen der den ligger ved vasken.

  Les mer
 • grønnsaksskrubb

  kr 99,00

  Sett folket i arbeid med å skrubbe grønnsaker og poteter med denne. Vitaminene sitter jo i skallet.

  Les mer
 • neglebørste

  kr 40,00

  Du har ikke rene lanker før neglene er rene. Hold deg frisk med rene hender uten kjemiske saker.

  Les mer
 • superklut

  kr 50,00

  Hei denne supre saken er laget i Tyskland for oss av 70% trecellulose og 30% bomull, og bare det. Ikke noe plast eller syntetisk tøys i våre saker. Den kan vaskes igjen og igjen på alle temperaturer og kan komposteres.

  Les mer
 • C klut

  kr 149,00

  Hvor glad kan man bli av en klut?

  Så glad at man får gåsehud. Da min halvt danske venninne Alex ga meg denne i bursdagspresang, tok det ikke lang tid før jeg tok kontakt med Rikke, damen bak klutserien Ragattack. Hun gjør noe jeg liker veldig godt, nemlig å sy om gamle gardiner i bomullsfrotté til de kuleste kluter. Hun har laget en egen serie for C, både med mønstre fra 70-tallet og noen ensfargede. Alle mønstre er ulike og kluten du kjøper vil bli tilfeldig valgt. Vil du plukke selv må du gå til en av våre utmerkede forhandlere rundt i landet.

  Ideen bak Ragattack oppsto i kjølvannet av diskusjonen rundt mikroplast. Den finnes overalt i miljøet, i alt fra mat, drikkevann og kosmetikk. Mye av plasten stammer fra engangskluter som vi benytter igjen og igjen. Kluten blir tynnere og tynnere for hver vask og på den måten forsvinner den bokstavelig talt ut i naturen. Da er det bedre å lage sin egen pære danske klut i morsomme farger og mønstre, som gjør både deg og miljøet gladere.

  100% gjenbruk og 100% gøy spør du meg. Kluten har suveren sugeevne, vaskes på 60 grader og er lett å vri opp.

  Topp presang til alle som føler seg som en oppvridd klut. Ren moro!

  Les mer

Showing 7 products