hvorfor

gode greier for lure folk

C er en gjeng vaskemidler som er utviklet av meg etter å ha arbeidet med små og store merkevarer i store og små land. Jeg har vokst opp med skikkelig mat og økologisk frukt og grønt fra familiens småbruk. Men da jeg flyttet hjem fra New York med gode økovaner og barn i magen var det noe butikkene manglet. Grønne vaskemidler.

Les mer
 

Produktene dine er så bra at nå slåss vi om oppvasken. En kamp jeg ofte taper.

Fornøyd kunde

Serien er laget fordi jeg ikke lenger ville kjøpe det jeg fant i butikkhyllen, og jeg kjøpte i hvert fall ikke ingrediensene på etikettene. Alt jeg så som var sunt og skikkelig så kjedelig ut, men jeg ønsket meg noe som var trygt, grønt og kanskje til og med litt skjønt? Du skal ikke måtte holde pusten når du vasker speilet på badet. Det var på tide med vaskemidler som gjør det trygt og rent og pent hjemme. Serien skulle også tåle å stå fremme på benken og ikke måtte gjemmes under vasken. Kort sagt gode greier for lure folk som deg, en grønn hverdagstornado.

Er C miljømerket?

Nei, vi har ikke et miljømerke på C soaps. Dette har vi valgt fordi C såper består av en stor del vann, som vi mener er unødigvendig at miljømerkes. Det viktigste for oss er hvilke ingredienser vi ikke bruker. Vi er helt åpne med alt som er i C og det aller viktigste er jo de stoffene vi ikke tilsetter. Du kan lese mer under spørsmål og svar.