Vi går inn med hud og hår for mindre juks i flaskene du har på badet.

C har laget sjampo og balsam til langt og til veldig kort hår. Om du er lys eller mørk, rødrev eller sølvrev, så er det lov å bruke hodet. Du kan for eksempel tenke at det er lurt å velge bort unødvendige kjemikalier i hverdagen. Du får en ren manke på et blunk, den skummer supergodt og kan brukes av alle hårtyper. Alt er helt uten sulfatene SLES/SLS.

Takk for tilliten.

 

hud & hår

Showing 7 products

 • håndsåpe

  En ultramild håndsåpe som du blir renere og sunnere av. Ikke dårlig bare det? Og så lukter det så godt fordi vi har våre egne spesialblandete naturlige økoparfymer i så du skal få et lite aroma-kick.

  kr 139,00
 • håndsåpe refill

  En ultramild håndsåpe som du blir renere og sunnere av. Ikke dårlig bare det? Dere har spurt om å få refill og her er den. Og ikke i hvilken som helst forpakning. Denne flasken er nemlig ikke som alle andre, noen har tenkt på hva som skjer når den kastes. Flasken er laget av 100% resirkulert papp og avispapir.

  kr 99,00
 • håndkrem

  Norge har et barskt klima og vi trenger smøring som er tilpasset vind, vær og tørr inneluft. Elefanter er ålreite dyr, men vi vil ikke ha elefanthud. Det slipper du med denne rike universalkremen. Fin om dagen og topp om natten på både hender og føtter

  kr 199,00
 • dusjgele

  Plutselig ba renslige folk meg om å lage ukompliserte såper til dusjen, som lukter godt og ikke skader barn, bestemødre eller livet i havet. Du kan også ta deg et bad med denne, et par spiseskjeer er nok til et badekar.

  Pumpe fåes separat

  kr 299,00
 • såpestykke

  Disse får du ikke i nettbutikken, men hos en av våre 250 forhandlere rundt i landet.

  Finn din nærmeste forhandler

  kr 69,00
 • balsam

  Balsam for sjelen kan vi kanskje ikke påberope oss at vi har laget, men vi kan i det minste hjelpe småfrynsete tørt nordisk hår. Et sted må man jo begynne.

  Pumpe fåes separat.

  kr 299,00
 • sjampo

  Våre flytende sjampoer på 1 liter har gått ut av sortimentet fordi vi arbeider med en mer miljøvennlig løsning. Mindre plast og mer ren moro er på vei, følg med her.

  Om du er lys eller mørk, rødrev eller sølvrev, så er det lov å bruke hodet. Du kan for eksempel tenke at det er lurt å velge bort unødvendige kjemikalier i hverdagen. Du får en ren manke på et blunk, den skummer supergodt og kan brukes av alle hårtyper. Pumpe fåes separat.

  kr 299,00

Showing 7 products